Gratis Aanmelden

Masochisme met wulpse studente (30)

PijpsletVera (30)

Wij zijn een pittig stel die van buiten de lijntjes kleuren houden. Wij zijn niet doosnee, wij zoeken de spanning op, ik pijp mijn man op de gekste plekken. SM, BDSM, Kinky.. we genieten ervan. Nu zoeken wij alleen andere man of stel die met eens zou willen experimenteren.

Maak contact met haar
  1. Naam: PijpsletVera
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 29/03/1992
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met wulpse studente PijpsletVera van 30
Darya63 (33)
★★★★☆
Geil en onderdanig. Jij verteld me wat ik moet doen en ik doe dat daarna ook voor je, mits je opdracht binnen mijn grenzen valt. Zullen we het daar eerst eens over hebben?
Sex met open-minded milf
GroteSlet479 (45)
★★★★★
Grote slet, nouja, meer een volle slet haha. Onderdanig, sterke persoonlijkheid, dus ik kan je vernederingen goed hebben net als zweepslagen, klemmen etc etc.
Daten met lekkere vrouw
GEILESMSLET (33)
★★★★☆
Ssstt.. ik ben gebonden maar ik vind het nogal geil om buiten de deur te snoepen. Dit omdat mijn wederhelft totaal niets moet hebben van SM! En ik.. ik kan er geen genoegen van krijgen. Onderdanig of dominant, het maakt voor mij totaal niet uit! Durf jij mij aan? Spreek snel eens af. Wel discreet graag!
Sado maso met wulpse milf
Slavinbirgittee (44)
★★★★★
Een onderdanige vrouw is op zoek naar een dominante man. Ik zou me graag willen overgeven tijdens de seks, en dat ik daar niets op kan inbrengen. In mijn dagelijks leven moet ik altijd een bedrijf runnen en moet ik altijd dominant, en dat wil ik in mijn vrije tijd van me af geven.
Sex met mooie vrouw
NaatjeOnderdanig (28)
★★★★★
Hey ik vind het persoonlijk het geilst om lekker onderdanig te zijn tijdens de sex dus heb wel een man nodig die een beetje een dominant type is...
Neuken met hete studente
Anoniempje1993 (29)
★★★★☆
Onderdanige slavin wil zich graag volledig laten domineren zonder enige taboes. Keelneuken, vuistneuken, onder pissen, aanlijnen, vernederen, spanking, bondage, naakt voor je het huis schoonmaken, anaal, tepelklemmen, etc. Graag 100% discreet ivm mijn werk als lerares op een basisschool!! (daarom ook geen woonplaats ingevuld) Graag 100% respect en vertrouwen, mannen die dit niet begrijpen, begrijpen ook dit rollenspel niet en zal ik dan ook nooit en te nimmer als Meester willen.
SM met geile studente
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Neuken met anaal met Pleuni
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Neuken met Rosan
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Neuken met Jobke
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Borsten betasten met Carla
© 2024 bdsmvrouwen.nl